Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale LucianoTərkibi (xidmət başına):
Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q
Bolonya sousu - 150 qr
Kərə yağı - 20 q
Əlavə zeytun yağı - 10 q
Parmesan pendir - 10 q
Yeməli duz - 0,2 q
Qara bibər qarğıdalı - 1 q
Toyuq suyu - 150 ml
Dəniz duzu - 0,7 q
Sos hazırlamaq üçün:

Kərəviz sapı - 11 q
Təzə yerkökü - 6 q
Təzə sarımsaq - 1 q
Təzə kəklikotu - 0,6 q
Dəfnə yarpağı - 0,1 q
Qızartmaq üçün zeytun yağı - 4 q

Bitki yağı - 9 q
Tomat pastası - 27 q
Su - 100 ml
Qara bibər - 0,2 q
Pilati pomidorları - 100 qr
Qurudulmuş pancetta brisket - 29 q
Mal əti - 27 q
Donuz çiyni - 27 q
Qara bibər - 0,05 q
Süfrə qırmızı şərab - 23 q
Pişirmə üsulu:
Sousu hazırlamaq üçün mal ətini, donuz əti, pancetta brisket, kərəviz, yerköküləri bir ət dəyirmanı vasitəsilə hazırlayın. Bitki qarışığını bir tencereye zeytun və bitki yağı əlavə edərək qızartın. Sonra kıyılmış ət əlavə edin. Qarışdırırıq. Qəhvəyi qədər qızardın. Qırmızı şərab əlavə edin. Buxarlanırıq. Tomat pastası əlavə edin. 5-10 dəqiqə yandırın, pomidor püresi əlavə edin. 5-10 dəqiqə qaynadın. Su, qara bibər, duz əlavə edin, qarışdırın. Nəticədə meydana gələn kütləyə bir torbaya bükülmüş ədviyyatlar əlavə edin, yüksək istilikdə 1 saat bişirin. Sonra zəif odda 1,5 saat daha qaynadın. Ədviyyatları çıxarın, dadına görə qara bibər əlavə edin.

Tagliatelle makaron qaynadılmış duzlu suda yumşalana qədər qaynadın. Bolonya sousunu bulyon əlavə edilərək əvvəlcədən qızdırılan bir qabda qızdırırıq. Hazır sousa qaynadılmış makaron əlavə edin və 1-2 dəqiqə qaynadın. Oddan çıxarırıq. Kərə yağı, zeytun yağı, sürtgəcdən keçirilmiş Parmesan pendiri, duz və istiot əlavə edin. Tələb olunan tutarlılığa qədər yoğurun.
Bolonya sousu ilə tagliatelle ortada tərəfləri olan dərin bir boşqaba qoyun. Zeytun yağı ilə çiləyin.

Mətbəx     Baxılıb: 19009   Tarix: 13 oktyabr 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

turlar.az

sonxeber.az makiyaj instagram geyim dəbləri gozel gorunmek hamilelikde qidalanma terevezler baş gicəllənməsi atalar sözləri elm haqqinda kosmetika zəhmət vetene aid atalar sozu intim munasibetler baldiz novruz haqistalari